Cum scap de Omizi 0729.936.994 | Insecticide Recomandate| Tratamente

Dezinsectie Omizi

Cum scap de Omizi | Insecticide Recomandate | Aplicatoare | Tratamente

Contact : 0729.936.994

 

Aparitia omizilor se face la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie dar este conditionata si de conditiile meteo. Sunt insecte erbivore care se hranesc intensiv si pot distruge in totalitate copacii fiind din aceasta cauza foarte daunatoare agriculturii. Omizile se caracterizeaza prin numarul mare de picioare, pana la 10 perechi, cu mici diferente de la specie la specie.

Cum scap de omizi

cum scap de omizi  insecicide omizi

cum scap de omizi  insecicide omizi

Cum scap de omizi :

Tratamentul de dezinsectie impotriva omizilor se face prin pulverizarea solutiilor insecticide pe vegetatie. Se poate utiliza atomizorului sau daca nu dispuneti de unul cu un pulverizator de joasa presiune (pompa mecanica). In al doilea caz trebuie sa lucrati cu atentie si rabdare pentru a acoperi toata vegetatia si pentru a obtine rezultate maxime.

cum scap de omizi aparatura combatere omizi

cum scap de omizi aparatura combatere omizi

Cum scap de omizi

Este recomandat ca tratamentul de combatere sa fie efectuat in functie de conditiile meteo seara ca insecticidele aplicate sa nu se evapore foarte repede, intensitatea vantului sa nu fie ridicata, iar daca ploua este exclus sa faceti tratamentul, dupa care repetati pana la 12 zile.

Biologia omizii: Perioada de zbor a fluturilor (moliilor) are loc în lunile octombrie până în decembrie/ ianuarie. Femelele, care nu sunt capabile de zbor, se caţără sus pe trunchiurile copacilor, de unde atrag masculii cu feromoni, pentru ca apoi să se reproducă cu aceştia. După copulaţie, femelele depun 100-300 de ouă ovale în crestăturile scoarţei. Omizile, ce eclozează la începutul anului, se deplasează în mişcări tipice de târâre şi unduire, şi se hrănesc cu frunze verzi, muguri şi fructe mici. Dacă ele sunt perturbate în timp ce se hrănesc, se acoperă într-o pânză subţire, pe care o ţes rapid. Din luna iunie omizile coboară pe fire de pânză până ajung pe sol şi pe pământ se transformă în pupe. In toamnă eclozează fluturii.

formular de contact

Formular De Contact.

* Câmp Obligatoriu

 

www.www.controluldaunatorilor.ro recomanda:

www.poweronesecurity.ro  Servicii de pază pentru toate categoriile de obiective, indiferent de natura acestora

www.mesteriicaseitale.ro pentru servicii profesionale : instalatii sanitare, electrice , finisaje si It