deratizare dezinsectie dezinfectie contact 0729.936.994

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie contact 0729.936.994

Ne puteti trimite  email la adresa de mai jos cu privire la daunatorii cu care va confruntati sau cerere de oferta iar noi vom raspunde cu promtitudine .

controluldaunatorilor@gmail.com

 

 Deratizare Dezinsectie Dezinfectie   Venim  in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesionale pentru exterminarea daunatorilor cu care va confruntati prin intermediul serviciilor :

Costul unei interventii difera in functie de daunator , aparatura necesara tratamentului, insecticid, raticid, dezinfectant folosit . In majoritatea situatiilor e necesara repetarea tratamentelor pana la combaterea in totalitatea a daunatorilor, larvelor. Experienta ne-a invatat ca e mai bine sa prevenim decat sa combatem.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie contact 0729.936.994

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie contact 0729.936.994

Echipele noastre sunt atestate din punct de vedere profesional, alcatuite din personal tanar si ambitios, beneficiaza de avantajul experientei in domeniu minim 3 ani, impreuna putem colabora pentru a preveni, indeparta daunatorii care va fac viata agasanta.

Daunatori vizati Rozatoare : Soareci , Sobolani, Cartite ( ATENTIE CARTITELE SI LILIECI SUNT PROTEJATE DE LEGE LA NOI IN TARA)

Daunatori vizati Insecte zburatoare, taratoare : gandaci de canalizare si bucatarie, plosnite, purici, capuse, paianjeni, miriapozi, tantari, muste, molii textile si alimente, furnici, gargarite, viespi. ( ATENTIE ALBINELE SUNT PROTEJATE DE LEGE LA NOI IN TARA)

Serviciile deratizare dezinsectie dezinfectie le promovam in baza avizelor favorabile de la DSVMB / DSPMB / POLITIA CAPITALEI / PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI / ILFOV

 Garantia tratamentelor difera in functie de daunatorul cu care va confruntati si de periodicitatea tratamentelor.

controluldaunatorilor@gmail.com

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie de la 120.00 ron tva inclus / interventie

Activam pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov ,

Va multumim.

formular de contact

Formular De Contact.

* Câmp Obligatoriu

 

www.www.controluldaunatorilor.ro recomanda:

www.poweronesecurity.ro  Servicii de pază pentru toate categoriile de obiective, indiferent de natura acestora

www.mesteriicaseitale.ro pentru servicii profesionale : instalatii sanitare, electrice , finisaje si It