Dezinfectie Sterilizare

dezinfectie cu aparatura generatoare de aerosoli

Dezinfectie   -Sterilizare | Combatem daunatorii | Aparatura 

Contact : 0729.936.994

Dezinfectie 

Venim  in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesionale pentru exterminarea daunatorilor cu care va confruntati prin intermediul serviciilor : Deratizari Dezinsectii Dezinfectii .

dezinfectie cu aparatura generatoare de aerosoli

dezinfectie cu aparatura generatoare de aerosoli

Dezinfectie  Pentru costuri orientative vizitati pagina : controluldaunatorilor.ro/contract-deratizare

Dezinfectarea sau dezinfectia este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor și microorganismelor  fie animale, fie vegetale, daunatoare.

Tratamentul de dezinfectie se poate realiza prin :

  • expunerea la ultraviolete
  • expunerea materialului infestat la temperaturi ridicate la care microbii nu rezista
  • folosirea aparaturii U.L.V.( Ultra Low Volume) generatoare de aerosoli (sub forma de ceata rece)
  • folosirea aparaturii L.V.( Low Volume) generatoare de aerosoli (sub forma de ceata rece mai putin densa)
  • folosirea unui pulverizator de spate , pompe de mana, vermorel (toate acestea aplica grosier)

dezinfectie-sterilizare

aparatura L.V si U.L.V generatoarede aerosoli pompa de joasa presiune

aparatura L.V si U.L.V generatoarede aerosoli pompa de joasa presiune

Echipa noastra de specialisti avizati ddd recomanda si foloseste pentru tratarea zonelor posibil infestate cu agenti patogeni, aparatura L.V. si U.L.V si in cazurile in care nu se poate patrunde folosirea termonebulizatorului ( ceata calda).

In cazul in care va confruntati cu astfel de situatii si aveti nevoie de servicii de Dezinfectie nu ezitati sa ne contactati.

Nu va recomandam folosirea aparaturii ULV sau LV fara a fi avizati in domeniul DDD si fara echipament de protectie : masca integrala cu filtre pentru vapori organici sau filtre pentru amoniac , combinezon, manusi, bocanci antichimice.

Tratamentele de dezinfectie nu sunt recomandate doar in institutii publice : spitale, gradinite, scoli, ci si in locuintele noastre trimestrial.

Avand in vedere ca este principala metoda de indepartare, neutralizare si distrugere a germenilor patogeni, dezinfectia poate avea un rol terapeutic local.

Tipuri de germeni

Stafilococul

Staphylococcus aureus

Staphylococcus aureus

 

Stafilococii sunt bacterii de forma rotund-ovalara , gram pozitivi (se coloreaza cu colorant Gram), cu un diametru de 0,5-1,5 mm, dispusi caracteristic in gramezi . Genul Staphylococcus cuprinde aproximativ 27 de specii de stafilococi, dintre care cele mai des asociate cu infectii umane sunt in ordinea frecventei: Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus lugdunensis, Staphylococcus saprophyticus si Staphylococcus schleiferi.

 

 

Streptococ

Este un germen bacterian larg raspandit in jurul

vizualizare cu Microscopul electronic Streptococcus pyogenes

vizualizare cu Microscopul electronic Streptococcus pyogenes

 

 

omului si animalelor cu specii saprofite patogene. Este gram pozitiv, uneori capsulat, nesporulat, de forma sferica sau ovoidala, temperatura optima de dezvoltare este de 37 grade Celsius si un pH de 7,4-7,6. In dezinfectia antistreptococica se poate utiliza cu succes formolul si clorul in concentratii uzuale.

 

PneumococEste unul dintre germenii bacterieni sensibili. El supravietuieste inglobat in materii organice in conditii deosebite de uscare, liofilizare sau congelare la -70 grade Celsius si la adapost de lumina cateva luni. La caldura mare in 10 minute la +52 grade Celsius, la lumina solara directa rezista cel mult o ora, iar la lumina difuza 1,5 ore. dezinfectie-sterilizarePneumococul este foarte sensibil la toti dezinfecantii uzuali, la sapunuri, coloranti si la mediul acid.

 

dezinfectie sterilizare

dezinfectie sterilizare

Bacilul botulinic

Este un germene saprofit cu larga raspandire in natura si deseori raspandit in intestinul animalelor si al omului, este gram pozitiv, necapsulat, sporulat. La 120 grade Celsius toti sporii botulinici sunt distrusi in 30 de minute.

Meningococul

Este un germen deosebit de sensibil, care nu poate supravietui in mediul extern mai mult de 2-3 zile inglobat in mucozitati. Daca este neprotejat, moare in 1-2 ore la temperatura camerei, iar la lumina si la uscare in 3 ore. Este sensibil la frig (moare sub 24 grade Celsius) si sensibil la caldura mare (la55 grade Celsius moare in 5 minutei

www.www.controluldaunatorilor.ro recomanda:

www.poweronesecurity.ro  Servicii de pază pentru toate categoriile de obiective, indiferent de natura acestora

www.mesteriicaseitale.ro pentru servicii profesionale : instalatii sanitare, electrice , finisaje si It