Dezinsectie Viespi 0729.936.994 | Cum Scapam de Viespi | Combatem Viespile

dezinsectie viespi

Dezinsectie Viespi | Cum Scapam de Viespi | Combatem Viespile

Contact : 0729.936.994

La noi in tara este interzisa combaterea albinelor, aceast continut se refera strict la Dezinsectie Viespi

 

dezinsectie viespi  .  Sunt insecte sensibile la insecticide pentru rezultate optime puteti folosii insecticide pe baza de deltametrin, cipermetrin, ciflutrin. Foarte important in combaterea viespilor sa nu folositi insecticide cu continut de piperonilbutoxid  fiind un iritant folosit pentru a scoate din ascunzisuri daunatorii. indicat sa gasiti stupul sau stupii pentru a trata cauza si nu sursa, viespile devin active pe perioada zilelor calduroase de vara cu cat e mai cald cu atat e mai bine pentru ele, nu faceti tratametul de combatere impotriva viespilor in mijlocul zilei, acesta trebuie efectuat pentru siguranta prestatorului cat si a locuitorilor invecinati dimineata, seara noaptea sau in cel mai rau caz ziua daca e innorat , dar sub nici o forma in mijlocul zilei cand soarele straluceste.

dezinsectie viespi

dezinsectie viespi

Dezinsectie Viespi : Pentru a trata o zona unde sunt stupi de viespi trebuie sa folositi echipament de protectie| masca | ochelari | combinezon | manusi  . Indicat sa faceti tratamentul dupa lasarea serii cand viespile se retrag si devin mai putin active.

Combate Viespile : Aparatura necesara pentru a combate viespile poate varia de la o pompa de joasa presiune (vermorel), pulverizator electric tip U.L.V.( ceata rece ) sau atomizor .

insecticide dezinsectie viespi

insecticide dezinsectie viespi

Important dupa efectuarea tratamentului de dezinsectie a doua – treia zi  sa indepartati stupi altfel vor fi repopulati.

Tratamentele in combaterea viespilor se pot efectua cu : pompa de joasa presiune ( vermorel ), Atomizor, Nebulizator (pulverizator U.L.V.  ceata rece) sau Fogger ( ceata calda ).

formular de contact

Formular De Contact.

* Câmp Obligatoriu

controluldaunatorilor.ro recomanda:

poweronesecurity.ro  Servicii de pază pentru toate categoriile de obiective, indiferent de natura acestora

mesteriicaseitale.ro pentru servicii profesionale : instalatii sanitare, electrice , finisaje si It